Deprem Bölgesinde Olan Öğrenciler İçin Özel Öğrencilik Başvuru Şekli, Tarihleri Hakkında Bilgilendirme

Yükseköğretim Kurulunun 17.02.2023 tarihli kararlarına göre özel öğrencilik statüsünden faydalanabilecek öğrenciler:

Aşağıda (a) ve (b) şıkkındaki iki şartı birlikte sağlayan öğrenciler özel öğrencilik statüsünden yararlanabilir:

1. Depremden etkilenen illerdeki üniversitelerde kayıtlı öğrenci olmak veya birinci derece yakınları deprem bölgesindeki illerde ikamet edip deprem bölgesi dışındaki illerde bulunan üniversitelerde kayıtlı öğrenci olmak.
  2. "Yükseköğretimde Uygulamalı Eğitimler Çerçeve Yönetmeliği" kapsamındaki programlarda (5. Maddede belirtilen öğrenciler) kayıtlı öğrenci olmak.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının ilgili kararlarına ulaşmak için tıklayınız.

Özel Öğrenci Başvuru Evrakları:

1- Başvuru Dilekçesi (indirmek için tıklayınız.)

2- Öğrenci Belgesi (e-devlet)

3- Transkript Belgesi (e-devlet)

4- İkamet/Geçici İkamet Belgesi (e-devlet)

Başvuru Şekli :

1)  emriye.altuntas@trabzon.edu.tr adresine e-posta yoluyla iletebileceklerdir.

2) İsteyen öğrenciler Trabzon Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına yüz yüze başvurabilecektir.

Başvuru Adresi;Trabzon Üniversitesi Rektörlüğü, Söğütlü Mah. Adnan Kahveci Bulvarı, 61335 – Akçaabat-Trabzon / TÜRKİYE

Başvuru Tarihleri :

27.02.2023-20.03.2023 tarihleri arasında başvurular kabul edilecektir.