Yabancı Uyruklular için Türkçe Seviye Tespit Sınavı

Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER) tarafından Türkçe Seviye Tespit Sınavı gerçekleştirilecektir.

Sınav başvuruları 13.06.2022-24.06.2022 tarihleri arasında online olarak yapılacaktır.

Başvuruda istenen belgeler:

Pasaport, dekont (250 TL sınav ücretinin yatırıldığına dair)

Ödeme  "TR87 0001 5001 5800 7308 5419 46"Vakıfbank Akçaabat Şubesi hesabına yatırılacak ve açıklama kısmına TOMER-Pasaport Numarası-Ad Soyad yazılacaktır. Hesap adı: Trabzon Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü)

Sınav Tarihi: 27.06.2022, Saat:10.00

Sınav Yeri: Trabzon Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Blok:C Kat:3

Başvuru İçin Tıklayınız.

TRU TÖMER is going to hold a Turkish Proficiency Exam for foreign nationals. Exam applications will be made online between 13.06.2022 and 24.06.2022.

Documents Required for Application:

Passport, receipt (indicating that 250 TL exam fee has been paid.)

Payment will be deposited to "TR87 0001 5001 5800 7308 5419 46" Vakıfbank account and "TOMER-Passport Number-Name Surname" will be written in the explanation part. Account title: Trabzon Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü)

Exam Date: at 10:00 on 27.06.2022.

Exam Place: Trabzon University Fatih Faculty of Education Block:C Floor:3

Click Here for Application

[ستقوم TRÜ TÖMER بإجراء امتحان تحديد المستوى التركي للمواطنين الأجانب. سيتم تقديم طلبات الامتحان عب الإنترنت بين 13.06.2022-24.06.2022.

سيتم إيداع الدفع في حساب "TR87 0001 5001 5800 7308 5419 46"" فرع Vakıfbank  وسيتم كتابة اسم العائلة رقم جواز السفر TOMER في قسم الوصف. اسم الحساب: Trabzon Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü)

المستندات المطلوبة في الطلب: جواز السفر ، الإيصال (تم دفع رسوم امتحان 250 ليرة تركية)

تاريخ الامتحان: 27.06.2022، الوقت: 10.00.

مكان الامتحان: جامعة طرابزون الفاتح كلية التربية الكتلة: C الطابق: 3

رابط التطبيق:

DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR;

1. Sınav saatinden en az 30 dakika önce, 2022 Türkçe Seviye Tespit Sınavı’nın yapılacağı sınav binası önünde hazır bulunulması gerekmektedir.

2. Sınava girecekler, “Fotoğraflı ve Onaylı Özel Pasaportlarını” (Nüfus Cüzdanı, Pasaport, vb. adayın soğuk damgalı fotoğrafının bulunduğu belgeler) yanlarında bulundurmak zorundadırlar. İlgili belgeyi yanında olmayan kişiler kesinlikle sınava alınmayacaktır.

3. Sınav sırasında cep telefonu, çağrı cihazı, ses ve görüntü kaydedici cihazlar vb. iletişim araçları bulundurmak kesinlikle yasaktır.

4. Sınava zamanında girmeyen/giremeyenler, sınavla ilgili bir hak ve talepte bulunamazlar.

5. Sınava girecek kişilerin herhangi bir yakını (anne, baba, kardeş, vd.) kampüs alanına alınmayacaktır (Engelli adaylar hariç).

6. Sınava girecek kişiler, sınava gelirken yanlarında mürekkepli kalem, kurşun kalem, yumuşak silgi, kalemtıraş bulundurmalıdır.

BAŞARILAR.

MATTERS NEEDING ATTENTION;

1. At least 30 minutes before the exam time, it is necessary to be ready in front of the exam building where the 2022 Turkish Proficiency Exam will be held.

2. Those who will take the exam are required to have a "Photographed and Approved Passport" (Identity Card, Passport, etc. documents containing the candidate's cold stamped photograph). Persons who do not have the relevant document with them will not be admitted to the exam.

3. During the exam, mobile phones, pagers, audio and video recording devices, etc. possession of means of communication is strictly prohibited.

4. Those who do not take the exam on time cannot make any right or demand regarding the exam.

5. Any relatives (mother, father, sibling, etc.) of those who will take the exam will not be admitted to the campus area (Disabled people are excluded).

6. Persons who will take the exam should have ink pens, pencils, soft erasers and sharpeners with them when they come to the exam.

GOOD LUCK.

İlgili Resimler