Kurumlar Arası Yatay Geçiş Sonuçları (Not Ortalamasına Göre)

Antrenörlük Programı Kurumlar Arası Yatay Geçiş Sonuçları (Not Ortalamasına Göre) için tıklayınız.

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Kurumlar Arası Yatay Geçiş Sonuçları (Not Ortalamasına Göre) için tıklayınız.

Devlet Konservatuarı Kurumlar Arası Yatay Geçiş Sonuçları (Not Ortalamasına Göre) için tıklayınız.

Eğitim Bilimleri Bölümü Kurumlar Arası Yatay Geçiş Sonuçları (Not Ortalamasına Göre) için tıklayınız.

Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Kurumlar Arası Yatay Geçiş Sonuçları (Not Ortalamasına Göre) için tıklayınız.

Güzel Sanatlar Fakültesi Kurumlar Arası Yatay Geçiş Sonuçları (Not Ortalamasına Göre) için tıklayınız.

Hukuk Fakültesi Kurumlar Arası Yatay Geçiş Sonuçları (Not Ortalamasına Göre) için tıklayınız.

İlahiyat Fakültesi Kurumlar Arası Yatay Geçiş Sonuçları (Not Ortalamasına Göre) için tıklayınız.

İletişim Fakültesi Kurumlar Arası Yatay Geçiş Sonuçları (Not Ortalamasına Göre) için tıklayınız.

Matematik ve Fen Bilimleri Bölümü Kurumlar Arası Yatay Geçiş Sonuçları (Not Ortalamasına Göre) için tıklayınız.

Özel Öğretim Bölümü Kurumlar Arası Yatay Geçiş Sonuçları (Not Ortalamasına Göre) için tıklayınız.

Spor Yöneticiliği Programı Kurumlar Arası Yatay Geçiş Sonuçları (Not Ortalamasına Göre) için tıklayınız.

Temel Eğitim Bölümü Kurumlar Arası Yatay Geçiş Sonuçları (Not Ortalamasına Göre) için tıklayınız.

Tonya MYO Kurumlar Arası Yatay Geçiş Sonuçları (Not Ortalamasına Göre) için tıklayınız.

Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Kurumlar Arası Yatay Geçiş Sonuçları (Not Ortalamasına Göre) için tıklayınız.

Yabancı Dil Kurumlar Arası Yatay Geçiş Sonuçları (Not Ortalamasına Göre) için tıklayınız.