TRABZON ÜNİVERSİTESİ

MYO'larda Ortak Akademik Kurul Toplantıları Yapıldı

Trabzon Üniversitesi Meslek Yüksekokullarında (MYO) 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı güz dönemi sonu akademik kurul toplantıları gerçekleştirildi.

İki grup halinde gerçekleşen toplantılara Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Atilla Çimer başkanlık etti. İlk toplantı Beşikdüzü MYO’da yapıldı. Bu toplantıda Şalpazarı MYO'da yer aldı. İkinci toplantı Çarşıbaşı MYO ve Tonya MYO’nun katılımıyla Vakfıkebir MYO’da yapıldı. Toplantılara MYO müdürleri ile öğretim elemanları katıldı.

Rektör Yardımcısı Çimer, toplantıların çok verimli geçtiğini belirterek yüksek katılımdan ve yapılan sunumlardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Çimer, MYO müdürlerine ve öğretim elamanlarına teşekkürlerini iletti.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı güz dönemine ilişkin akademik kurul sunumları ile başlayan toplantılarda akademik ve idari birimler, personel dağılımı ve sayıları, öğrenci dağılımı ve sayıları, eğitim öğretim ve öğrenme kaynakları, sosyal, kültürel ve sportif kaynaklar, başarılar ve hedefler, araştırma ve geliştirme kaynakları gibi konularda bilgiler verildi. 2022-23 Güz Yarıyılı eğitim öğretim performansının değerlendirildiği toplantılarda birim içi ve birim dışı ders görevlendirmeleri, MYO’ların güçlü alanları ve iyileştirme alanları konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Ayrıca toplantılarda bahar yarıyılı planlanması ve hedefler de masaya yatırıldı.

İlgili Resimler


Menüyü Kapat