Kurumsal İletişim Birim Temsilcileri Toplantısı Yapıldı

Trabzon Üniversitesi Kurumsal İletişim Direktörlüğü tarafından birimlerimizdeki Kurumsal İletişim Temsilcilerinin katılımıyla 2023 yılı planlaması ve yeni yapılanma ile ilgili toplantı gerçekleştirildi.

İletişim Fakültesinde yapılan toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Karal, Kurumsal İletişim Direktörü Doç. Dr. Emre Ş. Aslan, Kurumsal İletişim çalışanları ve birimlerimizin kurumsal iletişim temsilcileri katıldı.

Öğr. Gör. Dr. Sibel Ak tarafından direktörlüğün görev ve faaliyetleri ile ilgili yapılan sunumdan sonra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Karal, insanları ve kurumları kamuoyuna aktarmada kurumsal iletişimin çok önemli olduğunu ifade etti.

Kurumsal İletişim Direktörü Doç. Dr. Emre Ş. Aslan ise direktörlüğün yeni süreci ile ilgili bilgilendirme yaparak kurumsal kimliğin günün şartlarına göre yeniden şekilleneceğini ve Trabzon Üniversitesi'nin imajı ile ilgili çalışmaların kurulacak takımlar ve kurumsal iletişim temsilcileri ile kararlaştırılacağını ifade etti.

Soruların yanıtlanmasıyla toplantı sona erdi.