TRABZON ÜNİVERSİTESİ

Trabzon Erasmus Akreditasyonu Yabancı Dil ve Kültür Programı 2 Projesi Protokolü İmzalandı

Trabzon Üniversitesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında “Trabzon Erasmus Akreditasyonu Yabancı Dil ve Kültür Programı 2” iş birliği protokolü imzalandı.

Trabzon Üniversitesi Senato Toplantı Salonu’nda gerçekleşen protokol imza törenine Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Karal, Prof. Dr. Hüseyin Serencam, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Servet Çelik, İl Milli Eğitim Ar-Ge Şube Müdürü Ferhat Davran katıldı.

Protokol, Rektör Aşıkkutlu ile İl Milli Eğitim Müdürü Fettahoğlu tarafından imza altına alındı.

İmzalanan protokol ile Trabzon İl Millî Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev yapmakta olan öğretmen ve öğrencilerin yabancı dil becerilerini artırmak, katılımcı öğretmen ve öğrencilerin hareketlilik öncesi dilsel ve  kültürel hazırlıklarını tamamlamak, yabancı dilde iletişim kurma becerilerini geliştirmek, yabancı dil eğitiminde kullanılan yenilikçi yöntem ve teknikler ile katılımcıların yabancı dil gelişimini desteklemek, öğretmen ve öğrencilerin yabancı dil becerilerinin geliştirilmesine yönelik Trabzon Üniversitesi ve İl Millî Eğitim Müdürlüğü arasındaki  iş birliğini kuvvetlendirmek amaçlanıyor.

İlgili Resimler


Menüyü Kapat