TRABZON ÜNİVERSİTESİ

Rektör Aşıkkutlu, Ortahisar Belediyesi Spor Kompleksi’nin Açılışına Katıldı

Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, Ortahisar Belediyesi Spor Kompleksi’nin açılış törenine katıldı.  Rektör Aşıkkutlu, Trabzon Üniversitesi olarak spora çok önem verdiklerini belirterek Spor Bilimleri Fakültesi ile spor şehri Trabzon’a, her zaman destekte bulunmaya devam edeceklerini kaydetti.

Yaz aylarından itibaren vatandaşlara hizmet veren salonun resmi açılışında konuşan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, sosyal belediyecilik anlayışı gereği her çeşit sportif faaliyete destek olduklarını ifade etti.

Konuşmalarından sonra Başkan Genç ve protokol üyeleri ile kompleksi gezen Rektör Aşıkkutlu, yetkililerden kompleks hakkında bilgi aldı. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Ortahisar Belediyesi’ne devredilerek tadilat ve güçlendirme çalışmaları tamamlanan Ortahisar Belediyesi Spor Kompleksi bünyesinde biri kapalı olmak üzere dört adet tenis kortu, basketbol, voleybol ve hentbol gibi takım sporlarının icra edildiği modern salonlar, fitness salonu ve yüzme havuzu bulunuyor.

Menüyü Kapat