Trabzon Üniversitesi’nden Gazeteciler Cemiyeti’ne Ziyaret

Trabzon Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Hasan Karal, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Ziyarette Kurumsal İletişim Direktörü Doç. Dr. Emre Ş. Aslan da eşlik etti.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersan Veda Küçük ile bir süre sohbet ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nün kutlayan Trabzon Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Hasan Karal, çalışmalarında Başkan Küçük’e ve cemiyete çalışmalarında başarılar diledi.

İl dışında bulunan Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu ise yayınladığı mesajda “Enformasyon sağlama görevini üstlenerek toplumumuzu meslekî ve ahlâkî ilkeler doğrultusunda aydınlatan, bilgi alma özgürlüğünün yılmaz savunucusu kıymetli basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü” gönülden kutladığını ifade etti.