Rektör Aşıkkutlu'dan Gençlik Spor İl Müdürü Arıcıoğlu ve TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Çelebi’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, kısa süre önce Trabzon İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne atanan Lokman Arıcıoğlu’na ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Erkut Çelebi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Arıcıoğlu'na yapılan ziyarette iki kurum arasında gerçekleştirilebilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunulurken TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Çelebi ziyaretinde ise üniversite ve sanayi iş birliği doğrultusunda yarar sağlayacak, projeler ve çalışmalar görüşüldü. TTSO ziyaretinde  Çelebi'nin yanısıra TTSO Meclis Başkan Yardımcısı Hülya Ulusoy da hazır bulundu.

Rektör Aşıkkutlu, Arıcıoğlu ve Çelebi’ye hayırlı olsun dileklerini ileterek çalışmalarında başarılar diledi.