Trabzon Kent Konseyi’nden Rektörümüze Ziyaret

Trabzon Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Hasan Karal ve beraberindeki temsilci heyet, Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu’yu makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Üniversitemiz ve Kent Konseyi arasındaki iş birliğinin önemi üzerinde durularak gerçekleştirilebilecek ortak proje ve faaliyetlere ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.

Yapılan ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu belirten Rektörümüz, Trabzon Üniversitesi olarak şehrimiz ve ülkemiz için hizmet üreten kurum ve kuruluşlarla olan iş birliklerine büyük önem verdiklerini ifade ederek Trabzon Kent Konseyi Başkanı Karal ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini iletti.

Ziyaretin sonunda Rektörümüz, Trabzon Kent Konseyi Başkanı Karal’a günün anısına plaket Türk Bayrağı ve 2 ciltlik “I. Uluslararası Geçmişten Günümüze Trabzon’da Dini Hayat Sempozyumu” bildirilerinin yer aldığı kitabı hediye etti.