TRABZON ÜNİVERSİTESİ

Öğretim Üyemiz "International Journal of Science and Mathematics Education" Dergisinde "Senior Editor" Oldu

Trabzon Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Muammer Çalık, "International Journal of Science and Mathematics Education" dergisine "Senior Editor" olarak seçildi. 
Dünya’nın önde gelen saygın dergilerinden biri olan ve "Web of Science Core collection" içinde yer alan derginin "Senior Editors" listesinde "Türkiye’den tek üniversite olarak "Trabzon Üniversitesi" yer aldı. 
Trabzon Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Muammer Çalık’ın "Senior Editör" olarak yer aldığı listede 13 Üniversite yer aldı.
ABD’den University of California, Tayvan’dan National Taiwan Normal University, Avustralya’dan Curtin University of Technology gibi önemli üniversitelerin olduğu listede Trabzon Üniversitesi’nin yer alması Türkiye’de hem milyon kişi başına yayın üretme potansiyelini artırma, hem de Trabzon Üniversitesi’nin en iyi üniversiteler arasındaki sıralamasının artmasına önemli katkılar sağlayacağına ilişkin değerlendirilme yapıldı. 
Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, listede yer almasından dolayı Prof. Çalık’ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

İlgili Resimler


Menüyü Kapat