2022 Yılı Son Senato Toplantısı Çarşıbaşı MYO’da Gerçekleştirildi

Trabzon Üniversitesi’nin 2022 yılı son senato toplantısı Çarşıbaşı Meslek Yüksekokulunda yapıldı.

Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu başkanlığında yapılan toplantıya Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Karal, Prof. Dr. Atilla Çimer, Prof. Dr. Hüseyin Serencam, Genel Sekreter Doç. Dr. Ufuk Töman, fakülte dekanları, lisansüstü eğitim müdürü, yüksekokul ve meslek yüksekokullarının müdürleri ile diğer senato üyeleri katıldı.

Bu yıl eğitim öğretime başlayan Çarşıbaşı Meslek Yüksekokulunda gerçekleştirilen 61 nolu toplantıda gündem konularının yanı sıra, 2022 yılında Üniversitemiz tarafından gerçekleştirilen faaliyetler, yapılan çalışmalar, yeni yılla birlikte Üniversitemizde eğitim-öğretim ve idari faaliyetlerin nasıl devam edeceğine dair değerlendirmelerde bulunuldu.

Çarşıbaşı MYO’nun dersliklerinin gezilmesinin ardından okul önünde günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.