Cumhurbaşkanlığı Irak Özel Temsilcisi Eroğlu’ndan Rektör Aşıkkutlu’ya Ziyaret

Cumhurbaşkanlığı Irak Özel Temsilcisi ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

AK Parti Milletvekili Adnan Günnar ve Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in de eşlik ettiği ziyarette Eroğlu, Rektör Aşıkkutlu’ya hayırlı olsun dileklerini ileterek yeni döneminde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Aşıkkutlu, Cumhurbaşkanlığı Irak Özel Temsilcisi ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu’na ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyarette Eroğlu, Rektör Aşıkkutlu’ya “Dicle'nin Gizli Hazinesi Ilısu Prof. Dr. Veysel Eroğlu Barajı”adlı kitabını hediye ederken, Rektör Aşıkkutlu ise telkâri işlemeli tabak ve “Men sabera ve zafera” yazılı hüsnühat tablosu hediye etti.

Ziyaret fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.