TRABZON ÜNİVERSİTESİ

Ders Görevlendirmeleri Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Trabzon Üniversitesi’nde Ders Görevlendirmeleri Bilgilendirme Toplantısı yapıldı.

2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ile Trabzon Üniversitesi Ders Görevlendirme Yönergesi doğrultusunda, Trabzon Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı’nın koordinasyonunda yapılan toplantıya Trabzon Üniversitesi birim müdürleri, dekan yardımcıları, bölüm başkanları ile Genel Sekreter Yardımcısı, daire başkanları, fakülte ve yüksekokul sekreterleri katıldı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Atilla Çimer’in başkanlığında Goloğlu Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıda Çimer, akademik personel öğrenci ve program sayıları, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun görevlendirme ile ilgili maddeleri, Trabzon Üniversitesi Ders Görevlendirme Yönergesi, Üniversite bünyesinde yürütülen zorunlu veya seçmeli servis dersler ile görevlendirme talep edilecek birimler,  Trabzon Üniversitesi’nde yapılan ders görevlendirme süreçlerine ilişkin usul esaslar ve uygulamalar hakkında sunum yaptı.

Çimer ayrıca, 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı Güz dönemi sonu ve bahar dönemi hazırlıklarına ilişkin iş ve süreçler ile ilgili bilgilendirme yaptı. Toplantı, akademik birimlerden gelen katılımcıların sorularının cevaplandırılması ile sona erdi.

İlgili Resimler


Menüyü Kapat