Rektör Aşıkkutlu, DOKAP Bölgesi Üniversiteler Birliği Toplantısına Katıldı

Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, dönem başkanlığını Hitit Üniversitesinin yaptığı Dokap Bölgesi Üniversiteler Birliği (ÜNİ-DOKAP) 2022 yılı ikinci üst kurul toplantısına katıldı.

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantı Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’ın başkanlığında yapıldı.

Toplantıya Rektör Aşıkkutlu yanısıra DOKAP bölgesinde bulunan 15 üniversitenin rektörleri ve ilgili rektör yardımcılarının katılım sağladığı toplantıda gündemdeki konular, bölge üniversiteleri olarak planlanan projeler, iş birlikleri ve ortak faaliyetler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

YÖK Başkanı Özvar’ın da katılımıyla ÜNİ-DOKAP 2023 dönem başkanlığının Hitit Üniversitesi'nden Ordu Üniversitesi'ne devir tesliminin gerçekleştirilmesiyle toplantı sona erdi.