TRABZON ÜNİVERSİTESİ

Tonya MYO’dan Oryantasyon Gezisi

Trabzon Üniversitesi Tonya Meslek Yüksekokulu, 1. Sınıf öğrencilerine yönelik “Üniversite ve Şehir Oryantasyonu” etkinliği gerçekleştirdi. Etkinliğe Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. İlyas Ün, Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Galip Usta, Öğr. Gör. Barış Türker, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Etkinlik kapsamında Trabzon Üniversitesi merkez kampüsü öğrencilere tanıtıldı. Kampüs içerisinde ilk olarak Mahmut Goloğlu Kültür Merkezi, Ahmet Hilmi İmamoğlu Kütüphanesi, Devlet Konservatuvarı ziyaret edildi.

Rektörlük binası ziyaretinde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Atilla Çimer ile bir araya gelen öğrenciler taleplerini dile getirerek sahip oldukları imkanlar konusunda Çimer’e teşekkürlerini iletti.  Rektör Yardımcısı Çimer, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Tonya Meslek Yüksekokulu’nun her zaman yanında olduklarını ve ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında gayret gösterdiklerini ifade etti.

Öğrenciler Trabzon Üniversitesinin Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na bağlı spor tesislerini ziyaret ederek, tesis imkanlarından nasıl faydalanacakları konusunda bilgilendirildi.

Üniversite oryantasyonunun ardından şehir oryantasyonuna geçildi ve sırasıyla şehrin en gözde yerlerinden Ayasofya Camii, Trabzon Şehitliği, Kızlar Manastırı, Boztepe ve Sera Gölü ziyaret edildi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. İlyas Ün; “Yüksekokulumuzu yeni kazanan 1. Sınıf öğrencilerimize yönelik ‘Üniversite ve Şehir Oryantasyonu’ etkinliği gerçekleştirdik. Ülkemizin dört bir yanından Üniversite okumak için gelen öğrencilerimize Üniversitemizin ana kampüsünü ve Trabzon’umuzun tarihi ve kültürel mekanlarını tanıtma imkânı yakaladığımız etkinliğimizin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm hocalarımıza ve ayrıca Rektörlüğümüzde bizleri misafir ederek, talep ve önerilerimizi dinleyen Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Atilla Çimer Hocamıza çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Menüyü Kapat