TRABZON ÜNİVERSİTESİ

DOKKAF 2023 Hazırlıkları Başladı

Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı (DOKKAF)’a yönelik hazırlık çalışmaları kapsamında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTÜ) ev sahipliğinde yapılan toplantıya Trabzon Üniversitesi’ni temsilen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Atilla Çimer ve Trabzon Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Emre Ş. Aslan katıldı.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı koordinasyonunda, Karadeniz bölgesindeki altı üniversitenin paydaşlığında gerçekleşecek DOKKAF için bölgedeki altı üniversitenin paydaşları bir araya geldi.

17-18 Mart 2023 tarihlerinde Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTÜ) Fener Yerleşkesi Sahil alanında gerçekleşecek 4. DOKKAF fuarında her bölümden öğrenci ve mezunlara yönelik kamu kurumları, özel sektör kuruluşları, STK’lar ve KOBİ’lerden oluşan yüzlerce firma stant açacak. Geniş bir kapsamı bulunan fuarda, mezun ve mezun adayları için iş imkânı, öğrenciler için staj olanakları bulabilecekleri bir ortam oluşturulacak. Öğrenciler mülakatlara, örnek olay çalışmalarına, bilgilendirme toplantılarına ve atölye çalışmalarına da katılabilecek.

 

İlgili Resimler


Menüyü Kapat