TRABZON ÜNİVERSİTESİ

Trabzon Üniversitesi’nden Strateji Belirleme Toplantısı

Üniversite yönetimi ile dış paydaşlar arasında hedefler belirlemek ve çeşitli konularda vizyon oluşturmak amacıyla strateji belirleme toplantısı gerçekleştirildi.

Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, AK Parti İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, Trabzon Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Atilla Çimer, Prof. Dr. Hasan Karal, Prof. Dr. Hüseyin Serencam, Trabzon Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Ufuk Töman ile Trabzon Üniversitesi Kurumsal İletişim Direktörü Doç. Dr. Emre Ş. Aslan katıldı.

Trabzon Üniversitesi Bilgilendirme ve Master Plan çalışmaları hakkında bir sunumun da yapıldığı toplantı Double Tree By Hilton Trabzon Otelde gerçekleştirildi.

Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu binası ile uygulama oteli ve sosyal tesislerin yapımı hususunun da görüşüldüğü toplantıda katılımcılara, 2022-2023 eğitim öğretim yılı ve sonraki yıllarla ilgili yıllık gelişim planı hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan Rektör Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, bu toplantıda, Trabzon Üniversitesi Vakfının kurulması konusunda görüşlerin masaya yatırıldığını ve bu konuyla ilgili en kısa sürede gerekli adımların atılacağını belirtti. Ayrıca en kısa sürede üniversite yönetimi ile dış paydaşlar arasında daha geniş katılımlı bir strateji toplantısının da yapılacağını açıkladı.

İlgili Resimler


Menüyü Kapat