TRABZON ÜNİVERSİTESİ

New Mexico Üniversitesi Öğretim Üyesi Elder’dan Rektörümüze Ziyaret

New Mexico Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı öğretim üyesi Doç. Dr. Cristyn L. Elder, Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu’yu makamında ziyaret etti.
Akademik yazma becerileri başta olmak üzere yabancı dil eğitiminin öneminin konuşulduğu ziyarette iki ülke ve akademik kurumlar arasındaki bilimsel iş birliği imkânlarının geliştirilmesi konularında fikir alışverişinde bulunuldu. 
Ziyarette Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Servet Çelik de hazır bulundu. Elder, Üniversitemizde iki gün süren akademik faaliyetleri sırasındaki ilgi ve destekleri yanı sıra nazik kabulü ve misafirperverliklerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Aşıkkutlu’ya teşekkürlerini iletti. 
Elder, Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanlığı’nın yürütmüş olduğu English Language Specialist Programı kapsamında Üniversitemiz dâhil dört farklı üniversitede (Trabzon Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ve Amasya Üniversitesi) İngilizce Öğretmenliği öğrencilerine ve İngilizce öğretim görevlilerine seminerler vermek üzere ülkemizde bulunuyor. 

İlgili Resimler


Menüyü Kapat