Rektörümüzden Çarşıbaşı MYO'ya Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu Çarşıbaşı Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti. Meslek Yüksekokulunda incelemelerde bulunan Rektörümüz Aşıkkutlu’na, Rektör Yardımcımız ve Çarşıbaşı Meslek Yüksekokulu Yüksekokul Müdür Vekilimiz Prof. Dr. Hasan Karal, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Atilla Çimer ve öğretim elemanları da eşlik etti.
Ziyarette Çarşıbaşı Meslek Yüksekokulu Yüksekokul Müdür Vekilimiz Prof. Dr. Hasan Karal Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu’ya meslek yüksekokulu hakkında bilgiler verdi ve nazik ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür etti.
Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu bu yıl eğitime başlayan Bilgisayar Teknoloji Bölümü Bilgisayar Teknolojisi Programı “Grafik ve Animasyon” dersindeki öğrencilerle bir süre sohbet etti. Öğrencilerin taleplerini de dinleyen Rektörümüz Aşıkkutlu  kendilerine eğitim hayatlarında başarılar diledi.