Üniversitemiz ve ÖRAV Arasında İş Birliği Protokolü

Üniversitemiz ile Öğretmen Akademisi Vakfı (ÖRAV) arasında iş birliği protokolü imzalandı.
Protokol, Rektörlük makamında düzenlenen törenle Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu ve ÖRAV Genel Müdürü Tuba Köseoğlu Okçu’ya vekaleten Vakıf Genel Müdür Vekili Arzu Atasoy tarafından imza altına alındı. Törene Fatih Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zuhal Dinç Altun, Üniversitemiz Lisansüstü Eğitim Arş. Gör. Aybüke Baştürk, Vakfın Kısmi Zamanlı Eğitimcisi olan Akçaabat Söğütlü Esentepe Anadolu Lisesi Müdürü Muhammet Türkmen katıldı.
Üniversite sivil toplum dayanışmasının hedeflendiği protokol kapsamında 8.ÖRAV Eğitim Şenliği’nin gerçekleştirilmesi sırasında, Trabzon Üniversitesi’nin fiziki olanaklarının kullanımı, Eğitim Şenliği kapsamındaki faaliyetler ile Eğitim Şenliği’ne katkıda bulunacak Üniversitemiz öğretim üyeleri ve öğrenciler arasındaki çalışmaların koordinasyonun sağlanması taahhüt altına alındı. Tören toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.