Rektörümüz ÜNİ-DOKAP Üst Kurul Toplantısına Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr Emin Aşıkkutlu, Çorum’da düzenlenen DOKAP Bölgesi Üniversiteler Birliğinin (ÜNİ-DOKAP) faaliyetlerine dair yapılan üst kurul toplantısına katıldı.

Çorum Hitit Üniversitesinde gerçekleştirilen toplantıda gündeme ilişkin yeni kararlar alındı. Hitit Üniversitesi Rektörü ve ÜNİ-DOKAP Dönem Başkanı Prof. Dr. Ali Osman Öztürk başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Üniversitemizin yanısıra; Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Giresun Üniversitesi, Amasya Üniversitesi, Artvin Çoruh Üniversitesi, Avrasya Üniversitesi, Bayburt Üniversitesi, Gümüşhane Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Ordu Üniversitesi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Samsun Üniversitesi, Sinop Üniversitesi, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi ve DOKAP Başkanlığından temsilciler katıldı.

Katılımcılar, toplantının ardından Hitit dönemine ait tarihi yerleri gezerek incelemelerde bulundu.