Rektörümüz Aşıkkutlu Paraguay Ankara Büyükelçisi Valdez'i Makamında Ağırladı

Rektörümüz Aşıkkutlu Paraguay Cumhuriyeti’nin Ankara Büyükelçisi Valdez'i Makamında Ağırladı

Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, Paraguay Cumhuriyeti Büyükelçisi Ceferino Adrian Valdez Peralta ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.

Üniversitemiz ile Paraguay devlet üniversiteleri arasında akademik iş birliği imkanlarının değerlendirildiği ziyarette, Büyükelçi Valdez, kendisinin ve heyetinin Trabzon Üniversitesi’nde olmaktan çok mutlu olduklarını dile getirdi. Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu ise, Trabzon Üniversitesi olarak akademik alanlarda uluslararası iş birliklerine hazır olduğunu belirterek ziyaretlerinden dolayı Büyükelçi Valdez’e teşekkürlerini iletti. Ziyaret, karşılıklı hediye takdiminin ardından sona erdi.