TRABZON ÜNİVERSİTESİ

YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Kar’dan Üniversitemize Ziyaret

Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Başkanı Prof. Dr. Muhsin Kar, Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu’yu ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarete YÖKAK Kurul Üyesi Prof. Dr. Ömer Torlak, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Atilla Çimer ile Prof. Dr. Hasan Karal, Genel Sekreter Vekilimiz Doç. Dr. Recep Narter ve Üniversitemiz Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Özden Demir eşlik etti.

Ziyarette yükseköğretimde kalitenin arttırılmasına yönelik olarak hayata geçirilen projeler ve Üniversitemizin kalite süreçlerine ilişkin yürütülen çalışmalar hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Kar, daha sonra Senato Salonu’nda Üniversitemizdeki etkinlikler ve kalite süreçlerine dair Rektör Yardımcımız Prof.Dr. Atilla Çimer tarafından gerçekleştirilen sunumu izledi.
YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Muhsin Kar'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, göreve başladıkları günden itibaren kaliteyi artırmaya yönelik olarak çalışmaları taviz vermeden sürdürdüklerini belirtti.

Ziyaret, Rektörümüz Prof.Dr. Aşıkkutlu’nun, YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Muhsin Kar’a hediye takdim etmesi ve karşılıklı iyi niyet temennileriyle sona erdi.

İlgili Resimler


Menüyü Kapat