TRABZON ÜNİVERSİTESİ

Sürekli Eğitim Merkezimiz Hayat Boyu Öğrenme Haftasında Tanıtıldı

Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezimiz, Hayat Boyu Öğrenme Haftası Şenliklerinde açılan stantla tanıtıldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde ve Ortahisar Halk Eğitimi Merkezi koordinesinde 17 kurum ve kuruluşun katılımı ile Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilen şenliğe Vali Ustaoğlu’nun yanı sıra Milli eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Personel Genel Müdürlüğü Mesleki Gelişimi ve Eğitim Daire Başkanı Şükür Köse, İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu, çok sayıda kurum temsilcisi ve vatandaşlar katıldı.

Vali İsmail Ustaoğlu şenlik açılışında yaptığı konuşmada Trabzon’un kültür, sanat ve tarihiyle öne çıkan bir şehir olduğunu ifade ederek, “Trabzon’un değerleriyle öne çıkması ve sahip olduğu kültürel değerlerin, el emeği ve göz nuru ürünlerin vatandaşlarımızla buluşturulması, kaybolmaya yüz tutmuş eserlerin yeniden işlenerek geleceğe aktarılması son derece önemlidir” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından stantları ziyaret eden Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezimizin standını da ziyaret ederek Sürekli Eğitim Merkezi (SEM) Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Ayşegül Şeyihoğlu’ndan merkez hakkında bilgi aldı. Vali Ustaoğlu Şeyihoğlu’na teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

İlgili Resimler


Menüyü Kapat