Üniversitemizde 14. Fen ve Teknoloji Proje Sergisi Açıldı

Üniversitemiz Fatih Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği tarafından 14.’sü düzenlenen Fen ve Teknoloji Proje Sergisi Mahmut Goloğlu Kültür Merkezi Fuayesinde açıldı.
Fatih Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü, Fen Bilgisi Öğretmenliği Programı 3. Sınıf öğrencilerinin çalışmalarından oluşan sergi büyük ilgiyle karşılandı.
22 projenin sergilendiği sergiyi gezen Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Atilla Çimer ve Prof. Dr. Hüseyin Serencam sergilenen eserler hakkında Proje yürütücüsü Fatih Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hakan Şevki Ayvacı’dan bilgi aldı. Rektörümüz Prof. Dr. Aşıkkutlu, proje sahibi öğrencileri çalışmalarından dolayı takdir etti.