Trabzon Üniversitesi Öğrencilerini 21. Yüzyıl Öğrenme Becerilerini Kazandırmaya Yönelik Sertifika Programları ile Destekliyor

Trabzon Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile düzenlenen “Öğretmen ve Öğretmen Adayları için Algoritmik Düşünme ve Eğitsel Robotik Uygulamaları Eğitimi” sertifika programını tamamlayan öğretmen adayları Trabzon Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi’de 09.01.2020 tarihinde düzenlenen tören eşliğinde sertifikalarını aldılar. Fen bilgisi, sınıf ve matematik öğretmenliği alanlarından toplam 87 öğretmen adayı yapılan eğitim sonrasında başarılı olarak sertifika almaya hak kazanmışlardır. Törende Trabzon Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hakan Şevki Ayvacı, Fatih Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Taner Altun  ve Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Sibel Er Nas ve Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Tatlı öğretmen adaylarına sertifikalarını takdim ettiler.