TRABZON ÜNİVERSİTESİ

Trabzon Teknoloji Ligi Yarışmaları Başladı

Trabzon Valiliği himayesinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü organizasyonunda, Üniversitemizin ve diğer paydaş kurumların desteğiyle düzenlenen “Teknoloji Ligi Yarışmaları” açılış programı gerçekleştirildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü organizasyonunda düzenlenen yarışmanın açılış programına, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş ve diğer paydaş kurumların temsilcileri ile okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı.

Teknoloji Ligi yarışmalarının; milli teknoloji hamlesini destekleme, bireylerin küçük yaştan itibaren teknolojik çalışmalara teşvik edilmesi ve konunun okullar düzeyinde yaygınlaştırılması amacıyla düzenlendiği bildirilen programda ayrıca; İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Üniversitemiz, Trabzon Teknokent, Ortahisar Belediyesi, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, Türkiye Gençlik Vakfı Trabzon İl Temsilciliği arasında iş birliği protokolü de imzalandı.

İmzalanan protokol sonrasında, Vali İsmail Ustaoğlu tarafından Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu’ya ve yarışmaya katkı sağlayan diğer paydaş temsilcilerine teşekkür plaketi takdim edilmesinin ardından program sona erdi.

İlgili Resimler


Menüyü Kapat