Rektörümüz Akçaabat Kitap Fuarının Açılışına ve Akçaabat Spor Lisesi Kompleksinin Temel Atma Törenine Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, Akçaabat Belediyesi tarafından düzenlenen Akçaabat Kitap Fuarı’nın açılışına katılarak fuarı gezdi ve fuarda sergilenen kitapları inceledi.

Akçaabat Belediyesi Festival Alanı Gençlik Merkezi’nde yapılan açılışa Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu’nun yanı sıra Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve öğrenciler ile çok sayıda vatandaş katıldı. Akçaabat Horon ekibinin gösterisiyle başlayan 40 yayınevi 25 yazarın katılımıyla organize edilen fuar 29 Mayıs’a kadar açık kalacak.

Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu daha sonra Akçaabat İlçesi Söğütlü Mahallesi’nde inşa edilen Akçaabat Spor Lisesi Kompleksinin temel atma törenine katıldı.