Üniversitemiz ve KTÜ arasında “Acil Servis Çalışanları İletişim Eğitimi” Protokolü İmzalandı

Üniversitemiz, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) ve Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü arasında “Acil Servis Çalışanları İletişim Eğitimi”ne ilişkin iş birliği protokolü imzalandı.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörlük makamında gerçekleşen protokol imza törenine Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu ve Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı’nın yanı sıra İletişim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Erdem Taşdemir, Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta ve Karadeniz Teknik Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sedat Bostan katıldı.

Protokol, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu ve Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta tarafından imza altına alındı. İmzalanan protokol kapsamında Trabzon il genelindeki hastanelerin acil servislerinde hizmet kalitesini arttırmak için sağlık çalışanlarının eğitim ve yönetişim kabiliyetlerini geliştirmek üzere planlanan iletişim projesi çalışmaları gerçekleştirilecek.