Üniversitemiz ile Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Üniversitemiz ile Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği (DKBB) arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleştirilen protokol imza törenine, DKBB Başkanı Murat Zorluoğlu, Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Karal, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdem Taşdemir, DKBB Genel Sekreteri Mehmet Şentürk, Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Alper Şimşek ve UZEM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ali Kürşat Erümit katıldı.

DKBB Başkanı Murat Zorluoğlu ve Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu tarafından imzalanan protokol kapsamında, iki kurum arasında yapılacak ortak çalışmalar ve hazırlanacak projeler doğrultusunda şehrimiz ve bölgemizdeki tüm il ve ilçe belediyeleri ile iş birliğinin artırılması hedeflenmektedir.