Akademisyenimize Ödül

T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından “AFAD İller Yarışıyor Proje Yarışması” düzenlenmiştir. Yarışmaya 69 İl’den 236 proje katılım sağlamıştır ve değerlendirme sonucunda en iyi ilk on proje belirlenmiştir. Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü öğretim üyelerimizden Doç. Dr. Mehmet KOKOÇ’un yürütücüsü olduğu TÜBİTAK 1001 projesi, üç aşamalı gerçekleştirilen ilgili değerlendirmeler sonucunda en iyi projeler arasında yer almıştır.

AFAD Başkanı Vali Yunus SEZER’in katılımıyla 11 Mayıs 2022 tarihinde AFAD Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıya davet edilen öğretim üyemiz, TÜBİTAK 1001 projesi hakkında detaylı bilgi vermiştir.

Akademisyenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.