19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Dolayısıyla Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunuldu

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkmasının 103’üncü yıl dönümü etkinlikleri kapsamında 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.
Tören, Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu’nun Üniversitemiz çelengini Atatürk Anıtı’na sunumuyla başladı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve kahraman şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla son bulan törene, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Atilla Çimer, Prof. Dr. Hasan Karal, Prof. Dr. Hüseyin Serencam ve Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Recep Narter’in yanı sıra Dekanlarımız, Müdürlerimiz, akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz katıldı.