TRABZON ÜNİVERSİTESİ

Türk Futbolunun Efsanelerine Üniversitemizden Büyük Onur

Trabzonspor eski Teknik Direktörü Sayın Ahmet Suat Özyazıcı’ya, mevcut Teknik Direktör Sayın Abdullah Avcı’ya ve 2002 Dünya Kupası’nda Milli Futbol Takımımıza üçüncülük kazandıran Sayın Şenol Güneş’e, Türk futbolunun gelişimindeki üstün hizmetleri ve bu alanda Trabzon’un ve Türkiye’nin uluslararası düzeyde tanıtımındaki önemli katkılarından dolayı Trabzon Üniversitesi Senatosu’nun 17.05.2022 tarih ve 52 sayılı kararı ile Antrenörlük alanında Fahri Doktor unvanı tevcih edilmiştir.
Ayrıca Üniversitemiz tarafından merhum Teknik Direktör Sayın Özkan Sümer’e Üstün Başarı Belgesi takdim edilerek aziz hatırasına vefa gösterilmesi kararlaştırılmıştır. Trabzonspor Kulübü ve Türkiye Kulüpler Birliği Başkanı Sayın Ahmet Ağaoğlu’na ise üstün başarı plaketi sunulmuştur. 
Sayın Ahmet Suat Özyazıcı’ya fahri doktora diploması dün evinde yapılan ziyarette takdim edilmiş olup, Sayın Özkan Sümer’in Üstün Başarı Belgesi kızı Elif Sümer’e, Sayın Ahmet Ağaoğlu’nun plaketi ise Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Zeyyat Kafkas’a Üniversitemizin 4. Kuruluş Yıl Dönümü programında takdim edilmiştir. Sayın Şenol Güneş programa katılamadığı için fahri doktora diploması ileri bir tarihte düzenlenecek bir başka törende bizzat kendisine takdim edilecektir.

İlgili Resimler


Menüyü Kapat