TRABZON ÜNİVERSİTESİ

Üniversitemiz ile Batum Sanat Eğitimi Devlet Üniversitesi Arasında İş Birliği

Üniversitemiz ile Batum Sanat Eğitimi Devlet Üniversitesi arasında düzenlenen iş birliği protokolü düzenlenen törenle imzalandı.

Protokol, Rektörlüğümüz toplantı salonunda düzenlenen törenle Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hasan Karal ve Batum Sanat Eğitimi Devlet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Maia Tchıtchıleıshvılı tarafından imza altına alındı. Törene Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hasan Karal ve Batum Sanat Eğitimi Devlet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Maia Tchıtchıleıshvılı’nın yanı sıra Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Atilla Çimer, Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Gela Japaridze, Gürcistan Trabzon Başkonsolos Yardımcısı Giorgi Qushıtashvılı, Batum Sanat Eğitimi Devlet Üniversitesi Müzikoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Khatuna Managadze ve Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı Müdürü Doç. Ayşegül Ergene ile öğretim üyelerimiz katıldı. 
Öğrenci ve akademik personel değişim programlarının hayata geçirilmesinin amaçlandığı protokol kapsamında ayrıca bilimsel ve yaratıcı projelere katılımın desteklenmesi taahhüt altına alındı. Tören Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Karal’ın Başkonsolos Japaridze’ye ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Çimer’in Rektör Prof. Dr. Tchıtchıleıshvılı’ye hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

İlgili Resimler


Menüyü Kapat