Üniversitemiz Bilim Kültür Sanat ve Spor Etkinlikleri “Resim Sergisi” ile başladı

Üniversitemiz 2021-2022 Bilim Kültür Sanat ve Spor Etkinlikleri Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi ve Fatih Eğitim Fakültesi öğrencilerinin iş birliğiyle hazırlanan resim sergisi ile başladı.
Mahmut Goloğlu Kültür Merkezi’nin Fuaye Alanı’ndaki sergiye Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Atilla Çimer, Prof. Dr. Hasan Karal, Prof. Dr. Hüseyin Serencam, Fatih Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hikmet Yazıcı, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Raif Kalyoncu, öğretim üyeleri, öğretim elemanları, öğrenciler ve sanatseverler katıldı. Sergilenen eserleri inceleyen Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yağlıboya ve akrilik çalışmalarından oluşan toplam 61 özgün eser 16 Mayıs 2022’ye kadar sanatseverlerin beğenisine açık olacak. 16 Mayıs 2022’de ise aynı fuaye alanında öğretim elemanlarının çalışmaları sergilenecek.