TRABZON ÜNİVERSİTESİ

Rektörümüz Özel Gereksinimli Öğrencilerin Coşkusuna Ortak Oldu

Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu, Üniversitemizde özel gereksinimli öğrencilere yönelik devam eden atölyeleri ziyaret ederek kursiyerlerin heyecanına ortak oldu.
Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Burak Fettahoğlu Üniversitemiz ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan "Özel Gereksinimli Yetişkin Bireylerin Hayat Boyu Öğrenme Etkinlikleri İş birliği Protokolü" kapsamında hayata geçirilen atölyeleri ziyaret etti. Ziyarete Fatih Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hikmet Yazıcı ve Ortahisar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Genç de eşlik etti. 
Atölyelerdeki özel gereksinimli öğrencilerle yakından ilgilenen Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, Fatih Yerleşkemizde yer alan spor salonundaki drama ve beden eğitimi atölyesinde kursiyerlerle çember oyunu oynadıktan sonra kursiyerlerin söyledikleri şarkıları dinledi. Daha sonra Fatih Eğitim Fakültesi’nde bulunan resim atölyesinde özel gereksinimli kursiyerleri ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Aşıkkutlu, burada eğitim gören kursiyerlere birlikte resim yaparak kursiyerlerin öğrenme heyecanı ve coşkusuna ortak oldu.

İlgili Resimler


Menüyü Kapat