TRABZON ÜNİVERSİTESİ

Milli Futbolcumuz Berat Özdemir, Özel Gereksinimli Öğrencinin Davetini Kırmadı

Trabzonsporlu milli futbolcumuz Berat Özdemir, Üniversitemizde devam eden atölyelerde eğitim gören özel gereksinimli kursiyer Cihan Bahçekapılı’nın görüşme talebini kırmayarak kendisine büyük bir sevinç yaşattı. 

Spor Bilimleri Fakültesi Spor Salonu’ndaki buluşmaya Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Atilla Çimer, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hasan Karal, Fatih Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hikmet Yazıcı, Fatih Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Taner Altun, Doç. Dr. Mustafa Ürey, Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Aynur Yılmaz, Fatih Eğitim Fakültesi Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Emine Timuçin, Ortahisar Halk Eğitimi Merkezi’nden koordinatör olarak katılan Usta Öğretici, Ayla Verep ve Sibel Kadıoğlu Tüzüner, özel gereksinimli öğrencilerin eğitiminde yardımcı olan Üniversitemiz Fatih Eğitim Fakültesi ve Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri ile özel gereksinimli öğrencilerin aileleri eşlik etti.
 
Milli futbolcumuz Özdemir, Cihan Bahçekapılı ile çeşitli oyunlar oynadı ve fotoğraf çektirdi.  Daha sonra Bahçekapılı’ya hediye takdim eden Özdemir, kendisi ile vakit geçirmekten büyük bir onur duyduğunu belirtti. Özdemir, “özel gereksinimli öğrencilerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duydum.  Farkındalık oluşturduğu için Trabzon Üniversitesi’ne teşekkür ediyorum” dedi. 

ÖZEL GEREKSİNİMLİ ÖĞRENCİLER İÇİN İŞ BİRLİĞİ
Bahçekapılı’nın Üniversitemiz ile Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında özel gereksinimli öğrencilere yönelik olarak imzalanan iş birliği kapsamında Üniversitemizde bulunduğunu ifade eden Fatih Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hikmet Yazıcı, “Protokol kapsamında pazartesi ve perşembe günleri faaliyetler yapıyoruz. Bu Türkiye’de sadece Trabzon Üniversitesi’nde gerçekleştirilen bir faaliyet. Bunu yaygınlaştırarak, etkisini bütün Türkiye’de de bir model olacak şekilde genişletmek istiyoruz. Çocuklarımızın gelişimini ve toplumsallaşmalarını izliyoruz. Eğitimlerin onların gelişimine çok önemli katkılar yaptığına inanıyoruz” diye konuştu.  

DAVETİ KIRMAMASI BİZİ ÇOK SEVİNDİRDİ
Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Atilla Çimer ise Fatih Eğitim Fakültesi ve Spor Bilimleri Fakültesi özel gereksinimli öğrencilerin eğitimine resim, müzik, drama ve beden eğitimi atölyeleri ile destek verdiğini belirterek, “Bugünkü atölyeye milli futbolcumuz Berat Özdemir de katılarak bizleri onurlandırdı. Kursiyerimiz Cihan Bahçekapılı’nın sosyal medyadan yaptığı daveti kırmayarak aramıza katılan Özdemir’in nezaketi hem kursiyerlerimizi hem de bizi çok sevindirdi. Üniversite olarak özel gereksinimli öğrencilere sanatsal ve sportif destekte bulunmaktan büyük gurur duyuyoruz. Bu anlamlı iş birliğine desteklerinden dolayı hem İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze hem de Trabzon Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyorum” dedi.

İlgili Resimler


Menüyü Kapat