Üniversitemiz ile Sağlık Müdürlüğü Arasında “Gençlik ve Sosyal Medya” Konusunda İş Birliği

Üniversitemiz ve İl Sağlık Müdürlüğü arasında “Gençlik ve Sosyal Medya” konulu söyleşiler yapılması noktasında iş birliği yapılması kararlaştırıldı.

İş birliğine ilişkin görüşme, Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. İbrahim Kul ve Üniversitemiz Rektör Vekili Prof. Dr. Atilla Çimer arasında gerçekleştirildi. Üniversitemiz Rektör Vekili Prof. Dr. Atilla Çimer’in makamında gerçekleştirilen görüşmede, 15-21 Mayıs 2022 “Gençlik Haftası” kapsamında üniversitemizde “Gençlik ve Sosyal Medya” konulu söyleşi düzenlenmesi kararlaştırıldı. Üniversite gençliğinin bilinçli sosyal medya kullanımı ve farkındalığının oluşturulması amacıyla gerçekleştirilecek söyleşilerde “Sosyal medyayı nasıl kullanıyoruz?” ve “Sosyal medya ne kadar gerçek ne kadar sanal?” soruları üzerinde durulacağı belirtildi. Ayrıca söyleşilerin madde bağımlılığı, tütün bağımlılığı, alkol bağımlılığı, davranışsal bağımlılık, şiddet, intihar, toplum ruh sağlığı, obezite, sağlıklı yaşam ve beslenme gibi konularda sürmesi kararlaştırıldı.