Yeni Öğrenci Bilgi Sistemi Modülümüz Tanıtıldı

Kısa bir süre önce Üniversitemiz tarafından kullanılmaya başlanan Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi’nin (ÜBYS) Öğrenci Bilgi Sistemi Modülü, Bilgi İşlem Daire Başkanlığımız tarafından düzenlenen toplantıyla tanıtıldı.
Mahmut Goloğlu Kültür Merkezinde düzenlenen tanıtım toplantısına Üniversitemiz öğretim elemanları katıldı. Toplantıda, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi ÜBYS Akademi Sorumlusu Emine Şenbayram, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Yazılım Geliştirme Yöneticisi Ahmet Ünal, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi ÜBYS Ürün Yöneticisi Oğuzhan Bulut ve Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Öğr. Gör. Meliha Eren yeni sistemin özelliklerine ve kullanım ayrıntılarına ilişkin bilgilendirmede bulundu.