TRABZON ÜNİVERSİTESİ

Rektörümüz Tonya'da Öğrencilerle Buluştu

Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, Tonya Kaymakamlığı tarafından Tonya Meslek Yüksekokulu’nda düzenlenen iftar programına katıldı.

Düzenlenen iftar programına Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu’nun yanı sıra Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, Tonya Kaymakamı Muhammet İkis, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Atilla Çimer, Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, Tonya MYO Müdürümüz Öğr. Gör. İlyas Ün, şehit yakınları, gaziler, gazi yakınları, öksüz ve yetim çocuklar ile öğrencilerimiz katıldı.

Şehit yakınları, gaziler ve öğrencilerimizle iftar yapıyor olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, "Şehitlerimizin ve gazilerimizin vatanımız, milletimiz, bayrağımız ve devletimiz uğruna yaptığı fedakarlıkları ödedikleri bedelleri anlatmaya kelimeler yetmez. Allah hepsinden razı olsun. Vatanımız uğruna canlarını feda eden şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Bu kutlu davada yaralanan ve sakatlanan gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Bu vesileyle başta Sayın Kaymakamımız olmak üzere organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi. İftar masalarını tek tek gezerek öğrencilerle sohbet eden Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, öğrencilere ara sınav döneminde başarılar diledi.

İlgili Resimler


Menüyü Kapat