İlahiyat Fakültesi’nde İnternet Bağımlılığı ve Güvenli İnternet Kullanımı Hakkında Bir Sunum Gerçekleştirildi

İlahiyat Fakültemiz tarafından organize edilen konferansta, öğrencilerimize internet bağımlılığı ve güvenli internet kullanımıyla ilgili bir sunum gerçekleştirildi. Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde görevli İlhan Tozluyurt tarafından yapılan sunumda güvenli ve bilinçli internet kullanımı için dikkat edilmesi gereken konular ve internette karşılaşılması muhtemel tehlikeler hakkında bilgi verildi. Öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği programın sonunda, sunumu gerçekleştiren İlhan Tozluyurt’a, fakültemiz adına dekan yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Selim Demirci tarafından plaket ve hediye takdimi yapıldı.