TRABZON ÜNİVERSİTESİ

Öğretmenler Günü Üniversitemizde Coşkuyla Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü, Üniversitemiz Fatih Eğitim Fakültesi Dekanlığı’nca düzenlenen törenle coşkuyla kutlandı.

Mahmut Goloğlu Kültür Merkezi’nde düzenlenen kutlama törenine, Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hikmet Öksüz, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Atilla Çimer, Prof. Dr. Hasan Karal, Fatih Eğitim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Hikmet Yazıcı, üniversitemizin akademik ve idari personelleri, emekli öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende, Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu açılış konuşması ve ardından Fatih Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hikmet Yazıcı selamlama konuşması gerçekleştirdi.

Piyano eşliğinde müzik dinletisi ve video gösterimi ile devam eden kutlama töreni, üniversitemizde 25. hizmet yılını dolduran akademik ve idari personellere Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, KTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hikmet Öksüz ve Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim tarafından teşekkür plaketi takdim edilmesiyle son buldu.

İlgili Resimler


Menüyü Kapat