Vali Ustaoğlu ve Rektörümüz İftarda Öğrencilerle Buluştu

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu Fatih Kampüsümüzdeki KYK Fuat Sezgin Kız Öğrenci Yurdu’nda düzenlenen iftarda öğrencilerle bir araya geldi.

KYK yurdunda düzenlenen iftara Vali İsmail Ustaoğlu ve Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu’nun yanı sıra Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayrullah Ozan Çetiner katıldı. Öğrencilerle birlikte yemek sırasına giren Vali Ustaoğlu ve Rektörümüz Prof. Dr. Aşıkkutlu farklı masalarda öğrencilerle buluşarak oruçlarını açtı. İftar sonrası Vali Ustaoğlu ve Rektörümüz Prof. Dr. Aşıkkutlu öğrencilerle sohbet ederek sorularını yanıtladı. Her fırsatta öğrencilerin görüş ve önerilerini dinlemeyi sürdüreceklerini belirten Rektörümüz Prof. Dr. Aşıkkutlu yaklaşan ara sınavları öncesinde öğrencilerimize başarılar diledi.