Üniversitemiz ile Trabzon İl Millî Eğitim Müdürlüğü Arasında İş Birliği

Üniversitemiz ile Trabzon İl Millî Eğitim Müdürlüğü arasında Eğitim İş Birliği Protokolü imzalandı.

Trabzon Valiliğinde, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu başkanlığında gerçekleştirilen imza törenine Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu ve Üniversitemiz Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Emre Ş. Aslan katıldı. İmza töreni, protokole ilişkin bilgilendirmelerin yapılması ve Vali Ustaoğlu, Rektörümüz Prof. Dr. Aşıkkutlu ve Millî Eğitim Müdürü Fettahoğlu tarafından protokolün imzalanmasıyla son buldu.

İmzalanan protokol kapsamında, Trabzon’daki belirlenen ortaöğretim kurumlarına düzenlenecek ziyaretlerle, ortaöğretim seviyesindeki öğrencilere üniversitelerle ilgili süreçlere dair bilgilendirmeler yapılması ve öğrencilerin kariyer hedeflerine ilişkin problemlerinde profesyonel yönlendirmeler sağlanması amaçlanıyor.