Şampiyon Öğrencilerimizden Rektörümüze Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, Avrupa’da ve ülkemizde gerçekleşen çeşitli müsabakalarda dereceye giren Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerimizi misafir etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette öğrencilerimize Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Bektaş, Taekwondo Takım Sorumlusu Doç. Dr. Tamer Civil, Karate Takım Sorumlusu Üniversitemiz Dr. Öğr. Üyesi Çağlar Edis, Boks Takım Sorumlusu Üniversitemiz Öğr. Gör. Ferdi Sakallıoğlu eşlik etti. Ziyarette, U23 Avrupa Güreş Şampiyonası kadınlar serbest stilde bronz madalya kazanan ve Avrupa şampiyonu olan milli güreşçimiz Mehtap Gültekin, Balıkesir’de düzenlenen Üniversiteler Boks Ünilig Türkiye Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Sevgi Doğan (57 kilo), İlayda Sıla Yurttutan (75 kilo), gümüş madalya kazanan Aleyna Demirkır (52 kilo), Cansu Çakır (54 kilo); Balıkesir’de gerçekleştirilen Üniversiteler Arası Türkiye Karate Şampiyonası’nda Kata dalında yarışan ve bronz madalya kazanan Keyda Nur Çolak; Hatay’da düzenlenen Üniversiteler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu olan öğrencimiz Batuhan Tural (54 kilo), Poomsea Ferdi Kategoride Türkiye Üçüncüsü ve Poomsea Çiftler Kategoride beşinci olan Resul Demir, Poomsea Çiftler Kategoride beşinci olan İrem Özdemir,  şampiyonada taekwondoda  çeyrek finale kadar yükselen Vildan Kılıç (49 kilo) ve Onur Nas (58 kilo) yer aldı. Sporcularla şampiyona süreci hakkında bir süre sohbet eden Rektörümüz Prof. Dr. Aşıkkutlu, emeği geçenleri kutlayarak sporcularımızın başarılarının devamını diledi.