TRABZON ÜNİVERSİTESİ

Zübeyde Hanım Kız Anadolu Lisesi Öğrencileri Üniversitemizi Ziyaret Etti

Zübeyde Hanım Kız Anadolu Lisesi son sınıf öğrencileri Üniversitemizi ziyaret ederek bölümlerimiz ve giriş süreçleri hakkında bilgi aldı. 
Üniversitemiz yerleşkesini Müdür Yardımcıları Ömer Öksüzoğlu, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Öğretmeni Aysun Aygün, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Şeyma Yılmaz, Bilişim Teknolojileri Alan Şefi Ceyhun Kaya eşliğinde ziyaret eden öğrenciler, Üniversitemiz Kurumsal İletişim Direktörlüğü personeli eşliğinde yerleşkemizi gezerek bilgi aldı. 
Gezinin ardından Mahmut Goloğlu Kültür Merkezi’nde devam eden tanıtım etkinliğinde, Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi adına Doç. Dr. Serdar Alemdağ, İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi adına Dr. Öğr. Üyesi Yusuf Güneysu, Hukuk Fakültesi adına Dr. Öğr. Üyesi Özge Atıl Kaya, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi adına Arş. Gör. Adil Küçükosman, Fatih Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü adına  Arş. Gör. Aybüke Baştürk, Fatih Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Bölümü adına Arş. Gör. Zümrüt Şen ile Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Kulübü öğrencileri konuşmacı olarak yer aldı. Bölümlerine ve giriş süreçlerine ilişkin sunumlar gerçekleştiren konuşmacılar, daha sonra öğrencilerin sorularını yanıtladı. Etkinlik, günün anısına fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

İlgili Resimler


Menüyü Kapat