Üniversiteler Arası Türkiye Boks Şampiyonası’nda Sporcularımızdan Üç Altın Üç Gümüş Madalya

28 Mart - 1 Nisan 2022 tarihleri arasında Balıkesir’de düzenlenen Üniversiteler Arası Boks Türkiye Şampiyonası’nda Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri üç altın, üç gümüş madalya kazandı.

Üniversitelerin katıldığı turnuvada kadınlarda 5, erkeklerde 3 sporcu ile mücadele eden Üniversitemiz, kadınlarda iki Türkiye birinciliği, üç Türkiye ikinciliği elde etti. Erkeklerde ise finale yükselen Mücahit İlyas’ın rakibini yenerek Türkiye Şampiyonu olduğu turnuvada kadın boksörlerimiz takım sıralamasında Türkiye İkincisi olarak büyük bir başarıya imza attı.

Bu büyük başarıda emeği olan değerli öğretim elemanımız Öğr. Gör. Ferdi Sakallıoğlu’nu, öğrencilerimizin antrenörlerini ve emeği geçenleri kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Gurur kaynaklarımız :

57 kiloda Sevgi Doğan