TRABZON ÜNİVERSİTESİ

Hizmet İçi Eğitim Kurslarının İlki Tamamlandı

Üniversitemiz Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (Trabzon SEM) tarafından verilmeye başlanan hizmet içi eğitimlerin ilki tamamlandı.

Üniversitemiz Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Toplantı Salonu’nda “Temel İlk Yardım Eğitimi” kursu ile başlayan eğitime Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürümüz Prof. Dr. Hakan Şevki Ayvacı, Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Ayşegül Şeyihoğlu, Öğr. Gör. Dr. Kadir Gürsoy ve Öğr. Gör. Gülseren Günaydın ile kursiyerler katıldı. 

Topluma Hizmet Anlamında Her Türlü Eğitimi Verebilecek Durumdayız

“Temel İlk Yardım Eğitimi” kursunun tüm toplumu ilgilendiren hayati bir konu olduğunu belirten Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, “Canlının olduğu yerde her zaman ilk yardıma ihtiyaç var. Bize düşen bu durumlarda nasıl müdahale edileceğine dair bilgi sahibi olmak, uygulama yapabilecek yeterli donanıma sahip olmaktır. Bu eğitimler farklı kategorilerde sürecek. Üniversitemizin her alanda bu tür eğitimleri verebilecek teknik, fizik ve ekip altyapısının bulunması bizim için büyük bir mutluluk. İhtiyaç duyulan her alanda gerek kendi personelimize gerekse dışarıdaki paydaşlarımıza topluma hizmet anlamında her türlü eğitimi verebilecek durumdayız” dedi. 

Üniversitemiz SEM Müdürü Prof. Dr. Hakan Şevki Ayvacı ise son üç aylık süreçte birçok eğitim ve faaliyet planladıklarını belirterek “Temel İlk Yardım Eğitimi" konusunda ise Üniversitemiz Tonya Meslek Yüksekokulu’ndan destek aldıklarını ifade etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, “Temel İlk Yardım Eğitimi” eğitmeni Üniversitemiz Tonya Meslek Yüksekokulu Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü Öğr. Gör. Gülseren Günaydın’a teşekkür belgesi takdim ederek çalışmalarında başarılar diledi. İki günlük eğitimi tamamlayan kursiyer personelimize katılım belgelerinin takdim edilmesi ve hatıra fotoğrafının çekilmesi ile kurs sona erdi.

İlgili Resimler


Menüyü Kapat