TRABZON ÜNİVERSİTESİ

Üniversitemiz ile Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü

Üniversitemiz ile Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında eğitim hizmetlerinin niteliğinin geliştirilmesi ve kalitesinin artırılmasına yönelik iş birliği protokolü imzalandı. 

Rektörlüğümüz Toplantı Salonu’nda Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hasan Karal ve Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Karakaş tarafından imza altına alınan protokol törenine Üniversitemiz Kariyer Gelişme Uygulama ve Araştırma Merkezi (Trabzon Kariyer) Müdürü Doç. Dr. Emre Ş. Aslan, Üniversitemiz Teknoloji Transferi ve Proje Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TRÜ-TTM) Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Esra Atabay ve Kanuni Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Balaban katıldı. 

İmza altına alınan protokol ile Üniversitemiz Rektörlüğü adına Trabzon Kariyer ve TRÜ-TTM, Trabzon Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına ise Trabzon Kanuni Anadolu Lisesi arasında çeşitli alanlarda iş birliği kuruldu. Protokol kapsamında, lisede eğitim hizmetlerinin niteliğinin geliştirilmesi, kalitesinin artırılması çerçevesinde; planlı çalışmalar yürüterek lise öğrencilerinde proje bazlı düşünme kültürünün geliştirilmesi, öğrenme yetkinliklerinin uygulamalı eğitim faaliyetleriyle artırılması, girişimcilik kültürünün oluşturulması, öğrencilerin erken dönem kariyer planlamalarına profesyonel destek sunulması, imkânlar ölçüsünde danışmanlık hizmeti verilmesi ve bilimsel temelde sosyal, kültürel ve psikolojik iş birliğinin artırılarak lise öğrencilerinde gelecek farkındalığının oluşturulması hedefleniyor. 

Tören, Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Karakaş’ın Kanuni Anadolu Lisesi plaketini Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hasan Karal’a takdimi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

İlgili Resimler


Menüyü Kapat